Lütfen bekleyin..



Altuner Tavukçuluk Bölgeye Hizmet Veriyor

23 Temmuz 2017, 18:07 - Okunma: 2799

Batman Siirt Bitlis Bölge bayisi olan Lezita Pliç Bölge bayisi Altuner Tavukçuluk aylık 600 ton Piliç etini piyasa sürüyor. 2001 yılında bu yana Lezita bayisi olan Altuner Tavukçuluk Çiftlikten hazırlanan Piliç etini vatandaşların beğenisine sunuyor. İzmir’de tamamen doğal ortamda çiftlikte yetiştirilen Piliçler İslami kurallara göre tek tek kesilerek satışa hazır hale getiriliyor.

1200 MARKET VE SATIŞ NOKTASI
İzmir’de doğal alanda köy tavuğu lezzetinde hazırlanan Piliçler Batman Siirt ve Bitlis’te 1200 market ve satış noktasına ulaştırılıyor. Altuner Tavukçuluğun Bitlistede deposu bulunuyor. 30 personelle bu hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Altuner Tavukçuluk sahiplerinden Mehmet Emin Demir bu yola 3 ortak olarak yola çıktıklarını Ekrem Alpaslan ve Hüsamettin Altuner’le birlikte bu sektörde hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını belirtti. 1200 metre kare soğuk hava deposuna sahip olan Lezita Piliç deposunda günlük gelen Piliçler taze kıvamda bayilere ulaştırılıyor. İş adamı Mehmet Emin Demir gazetemize yaptığı açıklamada Bölge illerindeki vatandaşlarının Lezita Piliç’e olan yoğun ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi. “ Altuner Tavukçuluk olarak hedefimiz vatandaşlarımıza laliteli, lezzetli Piliç ürünlerini sunmaktır. 2001 yılından bu yana Lezita Piliçin bölge bayisiyiz. Piliç etlerimiz tamamen doğal bir ortamda yetişiyor. İslami kurallara göre elle bir kesim yapılıyor. Piliçler Çiftlik tavuk olarak yetiştiriliyor. Her gün taze günlük Piliç depomuza geliyor.  Piliçin yanında taze balık çipura ve levrek satışlarımızda var. Araç filomuz ürünlerimizi hızlı ve seri bir şekilde market ve satış noktalarımıza ulaştırmak için yoğun çaba harcıyor. Vatandaşlarımızın ilgisinden memnunuz.“Dedi.
LEZİTA ÇİFTLİK PİLİÇLERİ
Lezita Çiftlik ürünleri hakkında da konuşan Demir şunları söyledi. “Kahverengi, yavaş büyüyen özel bir ırk olan Lezita Çiftlikten piliçleri, özel kümeslerimizde %100 doğal ve bitkisel yemlerle beslenir. Hayvan refahı yüksek olan doğal ortamlarda yetişen piliçlerimiz 60-65 günde büyürler. Anadolu'nun kekiği, buğdayı, ayçiçeği ve yoncasıyla beslenen Lezita Çiftlikten piliçlerini köy tavuğu doğallığında sunuyoruz.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=