Lütfen bekleyin..



Orun Ailesinden Dillere destan düğün

23 Temmuz 2017, 18:06 - Okunma: 3893

Batman’ın saygın iş adamlarından TED Koleji, Dünya ve İnci Koleji sahibi İş adamı Şirin Orun Kardeşi Ramazan Orun’u muhteşem bir düğünle evlendirdi.ALMANYA’DAN BATMAN’A GELİNBatman’da hafta sonu düğünleri hızla devam ediyor. Bıçakçı köyünün önde gelen ailelerinden olan Hacı Tevfik Orun’un oğlu Ramazan Orun hayatını Almanya’da yaşayan akrabası Kadri Orun’un kızı Ayşe Orunla birleştirdi.

Alyans Düğün Salonu’nda yapılan yemekli düğüne yüzlerce konuk katıldı. Damadın ağabeyi İşadamı Şirin Orun, Babası Hacı Tevfik Orun ve ailenin ileri gelenleri davetlileri düğün salonunun kapısında karşıları. Yemekli düğüne İş adamları, Özel Okul sahipleri, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çevre köy sakinleri, Eğitim camiası, spor camiası, muhtarlar esnaf ve seçkin konuklar katıldı. İş adamı Şirin Orun en küçük kardeşleri olan Ramazan Orun’u evlendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek düğüne katılan tüm dost, akraba, eğitim camiası, iş adamları ve çevre köylerden katılan misafirlere teşekkür etti. İş adamı Şirin Orun davetlilerle düğün boyunca yakından ilgilendi. 
KEMENÇE RENK KATTI
Dünyevine giren Şehir ve Bölge Planlamacısı Ramazan Orun ve Gelin Ayşe Orun’un mutlulukları gözlerinden okunurken, damat ve gelinin ilk dansları ayakta alkışlandı. Düğünde kemençe eşliğinde halay çeken davetliler unutulmayacak bir gün yaşadılar. Düğüne katılan misafirler gece boyu halay çekerek yaz akşamında ter döktü. Gece yarısına kadar süren düğünde konuklar halay çekti ve Orun ailesinin sevincine ortak oldu. Batman Demokrat Gazetesi olarak Ramazan ve Ayşe Orun çiftini kutlar ömür boyu mutluluk dileriz…

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=