Lütfen bekleyin..



‘Şu İsrail’e haddini bildirin’

23 Temmuz 2017, 18:04 - Okunma: 1174

Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı, Mescid-i Aksa’da yaşanan olaylarına ilişkin yaparak ‘Şu İsrail’e haddini bildirin açıklamasında bulundu. İl Başkanı Mehmet Fırat’ın konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle “Son günlerde Kudüs’te cereyan eden insanlık dışı olaylar tüm Müslümanları büyük bir endişeye sürüklemiştir.

 Özellikle Cuma günü Müslümanların Mescidi Aksa’da Cuma Namazı kılmalarına izin vermeyen, sokaklarda ve caddelerde saf tutarak namaz kılan Filistinli kardeşlerimize gaz bombaları ile ve silahlarla saldırarak 3 kişiyi şehit eden ve namaz kılmalarını engelleyen İsrail’in bu yaptığı vahşet karşılıksız kalmamalıdır. Mescidi Aksa, Beytullah ve Mescidi Nebevi 1,5 milyar İslam âlemine Allah ( cc ) bir emanetidir. Maalesef bugün Müslümanlar bu kutsal emanetlere sahip çıkamamıştır. 1.5 milyar İslam âlemi bir avuç Yahudi karşısında aciz kalmıştır. Dünyanın en büyük Terör Devleti olan ve lanetlenmiş tek kavim olan İsrail, bugün zulümlerin en büyüğünü, en katısının Kudüs’te Mescidi Aksa’da barbarca Terör estirerek devam etmektedir.
‘EN HAİN MİLLET İSRAİL’DİR’
Müslümanları ilk kıblesi olan ve Allahın Kuranda zikrettiği bu kutsal Mekân 1967 yılından beri ilk defa ibadete kapatılmıştır. Bu insanlık suçunun bugünlerde işlenmesi asla bir tesadüf değildir. Yapılan bu vahşet Ortadoğu’daki olaylara bağlı olarak sadece 1.5 milyar İslam âleminin sabrını ve tavrını sınamaktadır. Eğer bu eylemine karşılık bulunmazsa, hiç şüphemiz kalmasın, daha büyük vahşetlere kalkışacak ve Müslümanların özellikle Ortadoğu’da pasif konuma gelmesine zemin hazırlayacaktır. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=