Lütfen bekleyin..



Temmuz ayı muhtarlar toplantısı yapıldı

23 Temmuz 2017, 18:00 - Okunma: 1118

MAHALLE MUHTARLARININ SORUNLARI ÇÖZÜLÜYORBelediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un talimatıyla hayata geçirilen Muhtarlarla toplanma, sorunlarını alma ve birlikte çözüm yolları bulma amaçlı toplantıların Temmuz ayı buluşması Belediye Konferans salonunda gerçekleştirildi.Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un başkanlık ettiği muhtarlar toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, Batman kent merkezindeki muhtarların yanı sıra Belediye Birim amirleri de hazır bulundu

Toplantıda, spor sahalarının yapılıp yapılmadığı konusunda mahalle muhtarlarından görüş alan Başkan Vekili Aksoy, çevre düzenlemesi ve parkların yapılması için ilgili müdürlere talimat verdi.
KENT MERKEZİNDEKİ SORUNLAR GİDERİLECEK
Mahallelerde şu ana kadar gerçekleştirilen asfalt hizmetleri konusunda muhtarlara bilgi veren Başkan vekili AKSOY, asfalt sezonunun kalan kısmında 200 bin ton asfalt seriminin hedeflendiğini belirterek ekip sayısının arttırılacağına dikkat çekti. Asfaltlama çalışmalarında aciliyet arz eden yerlerin yapılacağını kaydeden Aksoy, bu yıl Batman kent merkezindeki sorunların büyük bölümünün giderileceğinin müjdesini verdi.
İLUH DERESİ’NE KENTSEL DÖNÜŞÜM UYGULANACAK
İşlerin müteahhide göre değil müteahhidin Belediyeye göre iş yapacağını ifade eden Başkan Vekili Aksoy: “İluh Deresi ile ilgili Bakanlık nezdinde yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. İluh Deresinde kamulaştırma işlemleri yapılıp kentsel dönüşüm uygulamasıyla burası şehrin en güzel alanı haline getirilecek. 1 kilometrelik alan, geniş ve zengin sosyal donatılarıyla park alanlarına dönüştürülecek. Bunun için ilk etapta, proje alanı içerisinde bulunan evlerin ve arsaların tespitini yapacağız” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=