Lütfen bekleyin..



İdeal Gruptan 500 kişiye kişisel eğitim

23 Temmuz 2017, 17:59 - Okunma: 1388

Batman merkezli hizmet veren İdeal Grup Danışmanlık şirketi, bir ilke imza atarak yaklaşık 500 kişinin katılımıyla, kişisel eğitim programı düzenledi. Batman'lı genç iş adamı İdeal Grup Danışmanlığının Sahi̇bi̇ Recep Karakaya’ın girişimleriyle gerçekleşin program 43 derecelik sıcağa rağmen büyük ilgi gördü. Kültür Mahallesindeki Belediyeye ait konferans salonunda seçkin bir davetli topluluğunun katılım sağladığı kişisel eğitim programına, konuşmacı olarak CNN Türk Haber Spikeri Burak Törün ve Öğretim Görevlisi Erim Hısım katıldı.

EĞİTİM SONRASI 4 SERTİFİKA
Eğitim programına katılım sağlayan yaklaşık 500 kişiye Liderlik, Takım Çalışması, Zihinsel İmaj ve Özgüven Yönetimi ile Diksiyon Yönetimi ve Hitabet Sanatı sertifikaları verildi. Bu tür profesyonel programların zor olduğunun altını çizen Karakaya, kendilerine destek olan sponsor firmalara teşekkür ederek, plaket ile onurlandırdı. Kişisel eğitim programına Batman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, ASKON Başkanı Selman Nasıroğlu, KADEM Başkanı Av. Adile Gürbüz, MÜSİAD yönetiminden Fırat Tunç, iş adamları, sağlık, eğitim, basın, sanat ve farklı meslek gruplarından isimler katıldı. Program ile ilgili konuşan İdeal Grup Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Recep Karakaya, bunun bir ilk olduğunu ve devamının geleceğinin müjdesini vererek, herkese teşekkür etti. BHA

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=