Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Köy ziyaretlerine devam ediyor

14 Mart 2017, 03:43 - Okunma: 1329

Vali Ahmet Deniz Köy ziyaretleri kapsamında dün merkeze bağlı Binatlı, Akça ve Erköklü köylerini ziyaret etti. Köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ahmet Deniz sorun ve taleplerini dinledi. Köy okullarını da ziyaret eden Vali Ahmet Deniz öğrencilere kitap dağıttı.

ERKÖKLÜ KÖYÜNE ZİYARET

Erköklüde Okul ziyaretinin ardından Köyde yapılan Cami ve Taziye evini ziyaret eden Vali Ahmet Deniz burada Köy Muhtarı Metin Tatsız, köyün ileri gelenlerinden eski muhtar Hacı Abdullah Akın, İş adamı Hüseyin Akın ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Ziyarette İl Özel İdare Genel sekreteri Abdulkadir Özer, İl müftüsü ve İl alay komutanı da hazır bulundu.

AKIN AİLESİNDEN ERKÖKLÜ KÖYÜNE CAMİ VE TAZİYE EVİ

Erköklü’nün önde gelen ailelerinden olan Hacı Abdullah Akın tarafından köyde kendi arazileri üzerinde yapılan Taziye evi ve cami inşaatıyla ilgili bilgi alan Vali Ahmet Deniz yapılan güzel hizmetlerden dolayı köylülere teşekkür etti. Taziye evinden vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ahmet Deniz şunları söyledi. “Batmanımız en güzel hizmetlere layık. Halkımızın her türlü sorununu çözmek bizim görevimiz. Eğitim bizim önceliğimiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması için yatırımlarımız devam ediyor. 378 yeni derslik inşaatı sürüyor. Batman huzur kentidir. Gençlerimize iş, aş sağlamak için yoğun bir çaba içindeyiz. Organize sanayi bölgesi için 200 firma yatırım için sırada bekliyor. İnşallah 2000 gencimizi buralarda istihdam edeceğiz. Batman’da yeni Hastane için projemiz hazır, yakın zamanda ihalesi yapılacak. Yeni hastanemiz Erköklü köyü yakınında yapılacak. Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle görüştüm ve yatak kapasitesinin 400’e çıkarılması için talepte bulunduk. Batmanımızın her yönüyle ihtiyacını karşılayacak büyük bir hastane kazandıracağız. Bizler vatandaşımız için varız. Batman Belediyesinde son 6 ayda yapılan hizmetler ortada. Belediyeye gelen kaynak aynı ama zihniyet değişince bakın Batmanda ne güzel hizmetler oluyor. Kentin çehresinin değiştiğini sizlerde fark ettiniz. İnşallah Yaz döneminde Batman Belediyemiz yoğun bir çalışma yapacak. Yeterki vatandaşlarımız geleceklerine huzurlarına sahip çıksınlar, her türlü hizmeti ayaklarına kadar getireceğiz.”dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=