Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Fotoğraf Sergisinin Açılışını Yaptı

22 Temmuz 2017, 13:56 - Okunma: 1171

Vali Ahmet Deniz, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafında düzenlenen İnsan – Doğa -Turizm Konulu Fotoğraf Yarışması sonucu dereceye giren fotoğrafların yanı sıra sergileme ödülü almaya hak kazanan fotoğrafların sergilendiği serginin açılışını yaptı.

Batman Park AVM’de Batman- Mardin-Siirt-Şırnak fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışına; Vali Ahmet Deniz, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve kamu kurum yöneticileri katıldı.
 
Sergiyi gezen Vali Deniz, DİKA Genel Sekreteri Altındağ’dan düzenlemiş oldukları fotoğraf yarışması  hakkında bilgi aldı.
 
Basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Vali Deniz, bölgenin; kültürü, doğası ve tarihi zenginliği ile bir turizm cenneti olduğunu belirterek, “Huzur olunca dünyanın dört bir yanında insanlar bu zenginlikleri ziyaret etmeye geliyor. Çünkü bölgenin geleceği turizmde. Yeter ki bizler, huzurumuza, birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkalım. Emeği geçen fotoğrafçılara teşekkür ediyorum” diye konuştur. 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=