Lütfen bekleyin..



‘Petrolspor için lig henüz bitmedi’

22 Nisan 2021, 14:35 - Okunma: 791

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, Şile Yıldızspor maçı galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Alınması gereken 3 puanı aldıklarını belirten Güzel; “Karşılaşmada kaçırdığımız birçok net gol pozisyonları vardı. Maçın hakkı lehimize en az 4-5 gol olması gerekirken 1-0'lık galibiyetle dönüyoruz. Neticede alınması gereken 3 puanı aldık.

 Bu minvalde son 4 maçta topladığımız 10 puanla ligde derin nefes aldık. Fakat özellikle şunu vurgulamak isteriz. Lig henüz bitmedi ve alınacak 6 puan daha var. Kaldı ki kendi sahamızda kaybettiğimiz basit puanlar olmasa belki de şu an konumumuz daha iyi bir pozisyonda olacaktı. Vakit kaybetmeden son 2 maçın hazırlıklarına başlayacağız. Zira hedefimiz Altındağ ve Osmaniye maçlarını da kayıpsız atlatıp ligi en iyi yerde bitirmektir. Öncelikle kulübümüze sezon boyu desteklerini esirgemeyen ve nadide kulübümüzün ayakta kalmasına vesile olan sayın Valimiz Hulusi Şahin'e şehrimiz ve kulübümüz adına şükranlarımızı sunarız. Yine kendilerine her daim ayrı bir parantez açtığımız ve sezon boyunca yağmur, çamur, pandemi demeden takımlarını yalnız bırakmayan cefakar, fedakar taraftarlarımıza da teşekkür ederiz. Ayrıca sezon boyunca basına ayrılan bölümde pandemiye rağmen takımımıza kayıtsız şartsız desteklerini sunan basınımızın güzide temsilci ve emekçilerine de müteşekkiriz. Öte yandan” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=