Lütfen bekleyin..



Tenisin şampiyonları belli oldu

12 Nisan 2021, 16:39 - Okunma: 1155

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Kort Tenisi Federasyonunun faaliyet programında yer alan Kort Tenisi ferdi il şampiyonası müsabakaları sona erdi.TPAO Kort Tenisi Eğitim Merkezinde yapılan il şampiyonası 10-12-14 ve 16 yaş kategorilerinde düzenlendi. İl Şampiyonasına 30 kadın, 43 erkek olmak üzere toplamda 73 sporcu

katılım sağladı. 73 sporcunun katılımıyla yapılan ferdi olarak yapılan Kort Tenisi il şampiyonasının çekişmeli ve heyecanlı geçtiğini belirten İl Temsilcisi Mehmet Özer, turnuvalarının devamının geleceğini belirtti.
DERECEYE GİRENLENE KUPA VERİLDİ
Batman Tenis İl Şampiyonasında dereceye girenlere kupaları oynanan final maçlarının ardından verildi. Dereceye giren sporcuların kupaları TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, Veysel Karani İmam Hatip Lisesi Proje Spor Okulu Müdürü Mehmet Siraç Dadak, Operatör Dr. Afşin Yaveri, Senior Milli Takım Sporcusu Hatice Yaveri ve İl temsilcisi Mehmet Özer tarafından verildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=