Lütfen bekleyin..



Mersin’de Özel Basut Okullarının Başarısı

20 Temmuz 2017, 17:44 - Okunma: 7497

Türkiye’nin en köklü ve başarılı okullarından biri olan Özel Basut Eğitim Kurumları 26 yıllık köklü eğitim ve öğretimiyle Mersin’de açtığı şubesiyle fark yaratıyor.Batman’ın ilk özel okulu olan Mersin Basut Okulları eğitimde başarı çıtasını yükseltti. Geçen yıl ilk kez Mersin’de eğitime başlayan Basut Okulları TEOG’tada ciddi bir başarı elde ederek 470-480 bir ortalama yakaladı.

BASUT OKULLARI TÜRKİYE’YE AÇILIYOR
Özel Basut Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Günay Basut’u Mersin Mezitli’de açtığı Okulda ziyaret ettik. Mersine modern bir okul kazandıran Güney Basut eğitim yatırımlarının devam edeceğini, Yenişehir ve Erdemlide bir okul açma girişimi ve Ankarada bir projelerinin olduğunu dile getiren Günay Basut Batman’da da yeni bir eğitim yatırımı yapacaklarını ve 22 milyon değerinde modern bir okul inşa edeceklerini açıkladı. Basut açıklamasında “ Batman’a ilk özel eğitim kurumunu Mehmet Basut açtı. Bugün Mersin ve Batman’daki eğitim binalarımızda 190 eğitimci görev alıyor. Eğitimci sıkıntımız yok. Aslında 10 yıl önce eğitimde dışa açılmayı düşünüyorduk. Ancak nerde bir teşebbüs yapsak karşımıza Fetö çıkıyordu. Fetö okulları nedeniyle bir çok yerde yatırım yapamadık. Mardin’de, Van’da Bismil’de okul açmak istedik karşımıza Fetö’nün üyeleri çıktı engellediler. Geçen yıl hain Fetönun darbe girişimi ve gerçek niyetlerinin ortaya çıkmasından sonra bizlerde aile olarak yeni yatırım kararları aldık. Mersin Mezitli’de ilk Özel okulumuzu açtık. İlk yıl olmasına rağmen okulumuza yoğun bir ilgi oldu. İnşallah yeni okul açma çalışmalarımız var. Mersin Yenişehir’de ve Tarsus’ta bir okul aşma çalışmamız olacak. Ankara’da da bir Okul alma projemiz var. Allah Kısmet ederse Türkiye’nin farklı illerinde her yıl yeni okullar açmayı planlıyoruz. Eğitimde başarı çıtamız hep üst sırada kalacak. Batmanlı hemşehrilerimizden de destek bekliyoruz.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=