Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Eğitim Yatırımlarını İnceledi

20 Temmuz 2017, 10:16 - Okunma: 1093

Vali Ahmet Deniz, ilimizde yapımı devam eden eğitim yatırımlarında incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemeler sırasında Vali Deniz’e; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve ilgili kurumların birim yetkilileri katıldı.

Vali Ahmet Deniz, ilimiz merkez Kuyubaşı TOKİ’de yapımı devam eden 24 derslikli Abdülhamithan Anadolu Lisesi ve 300 kişilik yurt binasında, Aydınkonak Mahallesi’nde 32 derslikli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yerleşkesinde yer alan okul binası, yapı, tekstil, elektrik atölyeleri, 300 kişilik öğrenci yurdu ile 250 kişilik spor salonun bulunduğu yerleşkede ve Kültür Mahallesi’nde 12 derslikli Bilim ve Sanat merkezi binalarını yerinde inceleyerek,  kurum yöneticileri ve inşaat firması yetkililerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Okul binalarının eksiksiz bir şekilde tamamlanması için kurum yetkililerine denetimlerin sıklıkla yapılması konusunda talimat veren Vali Deniz, çocuklarımızın daha rahat ortamlarda eğitim almaları için okulların fizik ortamları ve çevre düzenlenmesinin önemli olduğunu belirterek, fiziki koşulların eğitim kalitesi üzerinde önemli rol oynadığını ifade etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=