Lütfen bekleyin..



Suçin Referanduma Destek için Batman’da

28 Mart 2017, 17:57 - Okunma: 1642

AK Parti 22. Dönem Batman Milletvekili ve kentin sevilen siyasetçilerinden M.Ali Suçin, Kente gelerek vatandaşlardan Referanduma destek istedi. SKM’YE DESTEK ZİYARETİBatmanın sevilen siyasetçisi Ali Suçin bu kapsamda SKM Batman İl Başkanlığınada sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.SKM’nin çalışmalarını takip ettiklerini ve son derece olumlu bulduklarını belirten Ali Suçin, uzun süre çalışanlarla sohbet etti.

 SKM Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat’tan geniş bilgi alan Suçin; “Batman bu kez sandıktan güçlü bir şekilde ‘EVET’ diyerek çıkacaktır. Onun için SKM’nin çalışmalarını önemsiyoruz. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu işin mutfağında olan Abdülbaki Başkanımı ve tüm ekibini kutlarım.” dedi. SKM Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat ise, ziyareti anlamlı bulduklarını ve motivasyonlarının yükseldiğini söyledi.


REFERANDUMDAN EVET ÇIKACAK
22. Dönem Milletvekili Ali Suçin, ‘evet’ oyları ile, Türkiye halklarının geleceğinin garanti altına alınacağını kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine referandum çalışmalarına gönülden destek verdiklerini belirten Suçin “Bu partinin kurucusu olarak, referandumda ‘evet’ oyları için çalışmak en başta benim vazifemdir. Referanduma kadar buradan ayrılmayacağım. Kendini, bölgesini ve ülkesini seven herkesin ‘evet’ oyu kullanması gerekiyor” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=