Lütfen bekleyin..



Kültür İlkokulunda Müzik Atölyesi açıldı

24 Mart 2021, 15:49 - Okunma: 4638

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kültür İlkokulu ziyaret edip kurulumu tamamlanan 'Müzik Atölyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ilk olarak 2020-2021 eğitim-öğretim yılında okul internet siteleri etkin kullanımında il birincisi olan Kültür İlkokulu idareci ve öğretmenlerini bu başarılarından dolayı tebrik etti. Okulun teşekkür belgesini

Okul Müdürü Rıfat Fırat'a vererek kendisini ve öğretmenleri tebrik etti. Daha sonra sınıfları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, minik öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğretmenlerinden öğrencilerin eğitim durumu hakkında bilgi aldı.
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN MÜZİK ZİYAFETİ
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Okul ziyaretinde son olarak kurulumu tamamlanan 'Müzik Atölyesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Müzik Atölyesinin açılış kurdelesini minik öğrencilerle birlikte kesen İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, müzik enstrümanları ile performanslarını sergileyen minik öğrencileri dinledi. Öğrencileri sergiledikleri performanstan dolayı son derece mutlu olan İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, öğrenci ve öğretmenlerini kutlayıp kendilerine başarılar diledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=