Lütfen bekleyin..



Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar Resmen Ak Parti’de

19 Temmuz 2017, 18:38 - Okunma: 3759

İlçede yaptığı başarılı çalışmalarla adından sözettiren Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Ak Parti il başkanlığında düzenlenen törenle Ak Parti'ye katıldı. Beraberinde Yücebağ belediye başkanı Atilla Çetinkaya ve Kayapınar belediye başkanı İsmail koruyan ile birlikte Ak Parti il başkanlığına geçen belediye başkanı Cuma Uçar, resmî olarak Ak parti üyesi oldu. 16 Nisan Referandumu öncesinde partilerinin ‘Hayır’ oyu kullanacağını belirtmesi sonrasında Saadet Partisi’nden ayrılıp AK Partiye geçeceklerini belirten Sason, Yücebağ ve Kayapınar Belediye Başkanları resmi olarak partiye geçti. Başkanların Akparti’ye katılmasında Milletvekili Ataullah Hamidi’nin yoğun çaba ve girişimi olmuştu.

 

GRUP TOPLANTISINA KATILACAKLAR
Ak Parti il başkanı Diyaddin Uçar tarafından yapılan Başkan Uçar, Ak parti ailesine katılmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını açıkladı. Törende konuşan Ak Parti il Başkanı Diyaddin Uçar, " Hizmet yelpazesine yeni belediyelerin katılması bizleri daha da güçlendirecek. Belediye başkanlarımız referandum sürecinde önceki partilerinden istifa ederek evet kampanyasına yüksek destek vermişlerdi. Bu katılım, partimize ve halkımıza hayırlı olsun"dedi.İl Başkanı Uçar partimize katılım sağlayan Belediye Başkanlarımızın Ak Parti Rozetlerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayib Erdoğan'nın katılacağı gurup toplantısınada takılacak" dedi.


“SASON’A HİZMET SEVDAMIZ BİTMEZ”
AK Parti’ye resmen katılım sağlayan Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, yaptığı konuşmada: “Bildiğiniz üzere 28 Mart 2014 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Sason Belediye Başkanı seçildim. Güzel ilçemiz Sason’a hizmet etmek için mesai arkadaşlarımızla yoğun uğraşlar verdik. Bir yandan Sason’umuza hizmet etme aşkı ile tutuşurken, bir yandan da hep ülkemiz ve ülkemizin gidişatı ile ilgili çarptı kalplerimiz. Yerel seçimlerin kısa bir süre öncesinde gerçekleşen 17-25 Aralık FETÖ kumpaslarına karşı net tavır koyduk. Ardından gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekledik. 15 Temmuz hain FETÖ örgütünün darbe girişimine karşı kitlemiz ile birlikte Cumhurbaşkanımız ve AK Partimizin arkasında durduk. 16 Nisan Referandumu’nda tüm küresel güçlerin birleştiği ve ülkemize, liderimize saldırdığı bir ortamda referandum için ‘Evet’ kararı aldık. Referandum sürecinde Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın Batman mitinginde, AK Partimize fiilen katılım sağladık. Bugün ise hayırlısı ile hukuken üyelik kaydımızı yapıp, artık resmen partimiz çatısı altında, ilçemize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Partiye geçişimizde katkıları bulunan tüm dava arkadaşlarımızdan ve parti büyüklerimizden Allah razı olsun. Hep beraber, omuz omuza ve büyük bir dava bilinci ile Sasonumuza, AK Partimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından üyelik formlarını dolduran Başkan Uçar ve beraberindekiler resmen Ak parti'ye üye oldular.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=