Lütfen bekleyin..



Batman Petrolspor haftalar sonra galip geldi 4-2

21 Şubat 2021, 15:02 - Okunma: 2721

3. ligde zor günler yaşayan Batman Petrolspor kendi sahasında ağırladığı Elazığ Karakoçanspor’u 4-2 mağlup etti. Petrolspor aldığı galibiyetle ligde düşme hattında kritik bir 3 puan alarak rahat bir nefes aldı. Batman 16 Mayıs stadyumunda oynanan karşılaşmada petrolspor 22. Dakikada Özgen Erdem’in golüyle 1-0 öne geçerken, 26. Dakikada Umut Aslan’la 2-0 öne geçirdi. İlk yarı Petrolspor’un 2-0 üstünlüğüyle

sona erdi. Maçın ikinci yarısında da üstün futbolunu sürdürenKırmızı Beyazlılar 58. Dakikada Umut Aslan’ın golüyle skoru 3-0 yaptı.  Maçın geri kalan dakikalarında farkı indirmeye çalışan konuk ekip Elazığ Karakoçanspor 82. Dakikada Burak Kavak’ın golüyle skoru 3-1 yaptı. Daha sonra 87. Dakikada Semih Ekmen’in golüyle skor 3-2 olurken, maçın bu şekilde bitmesi beklenirken, uzatma dakikalarında Nezir’in attığı golle Petrolspor sahadan 4-2 mağlup etti. Petrolspor ligde 22 puanla 12. sırada düşme hattının bir üst sınırında yer aldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=