Lütfen bekleyin..



Valilik'ten Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna Yemek

15 Temmuz 2017, 14:00 - Okunma: 1169

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Valiliğimiz tarafından “Şehit Yakınları ile Gaziler ve Aileleri Onuruna Verilen Yemekte” şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldiler. TP Kristal Park tesislerinden düzenlenen yemeğe; Vali Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri ile çok sayıda şehit yakını, gazi ve aileleri katıldı.

Yemek öncesi masaları dolaşan Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, şehit yakınları, gazi ve aileleri ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. 
Yemekten sonra bir konuşma yapan Vali Deniz, biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece bu millete hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade etti. 
Darbenin ilk saatlerinde itibaren Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Batman halkı meydanları doldurduklarını vurgulayan Vali Deniz, “Batmanlı hemşerilerim vatanına, milletine, bayrağına ve demokrasiye sahip çıkarak, yürekli bir duruş sergiledi. Aynı tavrı, PKK terör örgütüne karşı da gösteriyor ve göstermeye de devem ediyor. Çünkü PKK terör örgüt de FETÖ terör örgütü de birilerinin piyonu. Bu terör örğütü bu millete kan ve gözyaşı dışından başka birşey vermemiştir. Bu coğrafyada tek bir silahlı terör örgütü üyesi kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlı bir şekilde devem edecektir.  
Yarın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün  birinci yıl dönümü, bu günü unutturmamak adına tüm meydanlarda tek vücut olacağız ki,  bu hainler birdaha hainlik yapmaya cesaret etmesinler. dedi 
 Bu duygu ve düşüncelerle başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere bu ülke için vatan ve bayrak için şehit olan tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize ise uzun ömürler diliyorum ” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=