Lütfen bekleyin..



431 Yangına Müdahale Edildi

14 Temmuz 2017, 21:14 - Okunma: 1399

Batman Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çok yönlü çalışmalar yürütüyor. Yangınlara müdahale başta olmak üzere, evinde mahsur kalan vatandaşlara da hizmet veren İtfaiye ekipleri, kurum, kuruluş ve vatandaşların acil su ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Son altı ayda il merkezi ve ilimize bağlı yerlerde vuku bulan 334 farklı yangın ile 97 Anız yangını olmak üzere toplam 431yangına müdahale ederek zarar ziyanın büyümesini önleyen Belediye İtfaiye ekipleri, işyeri açmak üzere müracaat eden 127 vatandaşın iş yerlerinde kontrollerde bulunarak gerekli yangın önleme tedbirleri alınmasını sağladı.

Vatandaşların, kurumların ve camilerin aciliyet gerektiren su ihtiyaçlarını gidermek için de mesai yapan Belediye itfaiye ekipleri,  kent merkezinde suları akmayan vatandaşlara 65 araç su, cami ve taziye evlerine 22 araç su, resmi kurumlara 38 araç su taşırken, çevre köylere de hizmet veriyor. Belediyeye su ihtiyaçlarını bildiren Meymunıyı, Yolaltı, Çevrimova, Binatlı, Receler, Aydınkonak, Yolaltı, Zeviye ve Akbaş Köyündeki vatandaşlara 36 araç su gönderildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=