Lütfen bekleyin..



Güreş’te Türkiye 2. cisi olduk

28 Mart 2017, 17:52 - Okunma: 1970

Batman’ı temsilen 24-26 Mart 2017 tarihleri arasında Kahramanmaraş ilinde yapılan Türkiye Yıldızlar Güreş Şampiyonasında ilimizi temsil eden Petrolspor’lu güreşçi Yusuf kaplan 42. Kilogramda Türkiye ikinci olmayı başardı. Yine geçen yıl Petrolspor forması giyen ve Ankara Tedaş spor takımına transfer olan Batmanlı Doğan kara ise Türkiye şampiyonu oldu. Aynı tarihlerde Kayseri ilinde yapılan grekomen Türkiye Şampiyonasında 54 kilogramda Mehmet Çiftçi Türkiye beşincisi olmayı başarırken, yine Petrolspor alt yapısında yetişen ve Ankara Aski Spora transfer olan Muhammed Acar’da 50 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.

“ATA SPORUMUZ GÜREŞİ ÖNEMSİYORUZ”
Güreşin ata sporu olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, bu sporu ciddi anlamda destekleyip önemsediklerini söyledi. İl Müdürü Eren; “Türkiye derecelerimizin yanı eskiden olduğu gibi Avrupa ve Dünya şampiyonları çıkarmalıyız. İlimizi güreşte en iyi bir şekilde temsil eden Petrolspor salon sporları sorumlusu Mustafa Demir,  Güreş sorumlusu Feti Otursun, Güreş İl Temsilcisi Ertan Çelik, Güreş Antrenörleri Gökhan Demir. İbrahim Halil Kay ve tüm emeği geçenleri kutlarım.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=