Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Eşi Olcay Deniz ile Birlikte 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

14 Temmuz 2017, 13:22 - Okunma: 1730

Vali Ahmet Deniz eşi Olcay Deniz ile birlikte 15 Temmuz Gazisi Abdullah Ağaya’yı evinde ziyaret etti.Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe kalkışması sırasında 15 Temmuz gecesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi önündeki direnişte silahla vurularak gazi olan Abdullah Ağaya’yı evinde ziyaret eden Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, aile ile bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Vali Deniz, “ Abdullah kardeşimiz 15 Temmuz gecesi  on beş günlük ikiz bebeklerini bırakarak İstanbul Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi önündeki direnişe katılarak gazi oldu. Kahraman bir duruş sergiledi. 249 şehidimiz ve 2 binden fazla gazimiz var. Biz bu yürekli şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde buradayız. Biz onlara minnettarız. Şehitlerimiz ülkemizin tapusu, gazilerimiz ise canlı tarihidir.  O gece ülkemizin tüm meydanlarından olduğu gibi Batman’da da binlerce insanımız al bayrağını alarak, bu hain terör örgütüne karşı, dimdik ayaktaydılar. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu milletimizin kahramanca ve onurlu duruşu sayesinde bu belayı defettik. Ama saldırılar bitmiyor. O gün hain terör örgütünü kullananlar otuz yıldır PKK terör örgütünü, DEAŞ’ı kullanıyorlar. Bize düşen birlik ve beraberlik içerisinde bu yapılara karşı mücadele etmektir” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Vali Deniz'e Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürü  Vekili Ümit Çiçek ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Demir eşlik etti.

15 Temmuz Gazisi Abdullah Ağaya, ziyaretlerinden dolayı Vali Deniz ve Eşi Olcay Deniz’e teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=