Lütfen bekleyin..



Belediyespor Hentbol takımında iddialı transferler

12 Temmuz 2017, 19:02 - Okunma: 1955

Batman Belediye Spor Kulübü Hentbol Takımı, transferlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.Yaptığı yabancı transferlerin yanı sıra yerli oyuncuları da kadrosuna dâhil etmeye devam eden Hentbol Takımı, Erzurum’da başarıyla oynayan ünlü oyuncu Emre Tosun’u takıma kazandırdı. Çankaya Belediyesi ve Metropol’de oynayan ünlü sporcu Sarper’i de transfer eden kulüp yönetimi takımın başına Seceattin Aydoğ’u getirdi.

Başarılarla dolu spor geçmişi bulunan Aydoğ, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, 17 kez Genç Milli Takım, 320 kez de A milli takımında görev alırken, 50’nin üzerinde Avrupa kupasında 7 Türkiye kupası, 3 kez de Cumhurbaşkanlığı kupası kazandı.
SECEATTİN AYDOĞ KİMDİR?
4 Mayıs 1961 Kayseri doğumlu olan Aydoğ, 1984 yılında Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Bölümünü bitirdi. İhtisasını Hentbol da Yardımcı ihtisasını da Basketbol’da yapan Aydoğ, 1987 yılında Ankara Çankaya ilçesi Balgat Ömer Seyfettin Lisesinde Beden Eğitimi öğretmenliği yaptı. Sporculuk kariyerine 1978 yılında Ankara MTA Spor Kulübünde başlayan Aydoğ, Hortaş, Tarsus, Eskişehir, Çankaya, Kastamonu ve Diyarbakır Polis Gücü Spor Kulüplerinde görev aldı. 50’nin üzerinde Avrupa kupaları müsabakasında oynayan Aydoğ, 7 Türkiye kupası, 3 kez de Cumhurbaşkanlığı kupası kazandı. Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasında oynadığı takıma 3.’lük derecesi kazandıran Aydoğ, 17 kez Genç Milli Takım, 320 kez de A milli takımda sporcu olarak görev yaptı.
1996 yılından bu yana Kastamonu DSİ, Ankara Çankaya Belediyesi, Ankara Maliye Milli Piyango Spor Kulübü, Çankaya Belediyesi’nde görev alarak 36 kez Avrupa kupalarında baş antrenörlük görevlerinde bulunan Aydoğ, 2000-2002 yılları arasında A Milli Takım Antrenör Yardımcılığı, 2005-2007 yılları arasında ise Erkekler Hentbol Milli Takımlar Baş Antrenörlük görevlerinde bulundu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=