Lütfen bekleyin..



Ömer Uğur Hair Transplant / Dünyaya açılan estetik!

07 Ocak 2021, 11:01 - Okunma: 14217

Batman’da hizmet veren Ömer Uğur Saç Ekim ve Estetik Grubu, hizmet anlayışıyla dünya markası olma yolunda emin adımlar atıyor.

Türkiye’yi dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmeti ile tanıştıran Ömer Uğur, JCI akreditasyon kalite belgesini alan (Joint Commission International) Türkiye’nin ilk 3, Dünyanın 17 merkezi olma özelliği taşıyor. Seçkin kadrosu, memnuniyet odaklı uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile sektörde öncü uygulamalarda fark yaratan Ömer Uğur Saç Ekim ve Estetik Grubu,  bilgi ve birikintilerini yakın ilgi ile birleştiren sağlık personeli,  hasta odaklı hizmet anlayışı, kalite politikası, ileri tıp teknolojisi ile donatılan tanı, tedavi ünitelerini ve modern mekanı ile sağlıkta güvenin adresi oldu. 

SAĞLIKTA GÜVENİN ADRESİ OLDU

Ömer Uğur Saç Ekim ve Estetik Grubu’nda saç ekimi, lazer epilasyon, cilt bakımı, cilt ve saç PRP, dermaroller, estetik, zayıflama, iğneli epilasyon gibi birçok uygulama yapılıyor. Yurt içi ve yurt dışı alanlarda pek çok ilke imza atarak sağlık hizmetleri standardının yükselmesine öncülük eden Ömer Uğur, uluslararası tanı, tedavi yöntemleri ile ilimizi batıda başarıyla temsil ediyor. Batı ve Doğu Anadolu’da bulunan yakın il, ilçelerden hasta kabul eden Ömer Uğur, her yıl daha fazla sayıda insana güvenli bir ortamda estetik olmanın rahatlığını yaşatan bir marka merkezi oldu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=