Lütfen bekleyin..



Zincir Kolye

01 Ocak 2021, 15:49 - Okunma: 1473

Kolyeleriniz arasında zincir kolye neden olmasın… Hem kullanışlı hem de dilediğinizde klasik dilediğinizde spor gösterebilirsiniz.

Kolyeleriniz arasında zincir kolye neden olmasın… Hem kullanışlı hem de dilediğinizde klasik dilediğinizde spor gösterebilirsiniz.

Sizin için sunulan modellerde boylara göre seçim yapabileceğinizi unutmayın. Kolyelerin zincir boyları verildiğinden, tam olarak ölçümü yapılmış olan modeller üzerinden doğru olanı belirleyebilirsiniz.

Zincir Kolye Modelleri

Zincir olarak tasarlanan kolyelerde küçük kolye uçları da olabilir. Ayrıca kullanılan malzemesine göre farklı modellerin oluşturulması da söz konusu olacaktır. Tamamen özel tasarım olan kolyeler sayesinde, tercih ettiğinizde keyif alarak kullanacağınız kolyelerdir. Modeller zincirlerin de farklı olması ile çeşitlendirilmiştir. Düz zincir, burgu zincir gibi seçenekler de çeşitleri çoğaltır.

  • Gümüş zincir kolye
  • Altın zincir kolye
  • Çelik zincir kolye

Gibi tercih edilen malzemeler üzerinden seçimler yapılabilir. Bunun dışında kolye modellerinde kalın zincir, ince zincir gibi zincir kalınlığı üzerinden de kolayca seçim yapılabilir. Renk ve kalınlık konusunda kararınızı vermeniz halinde, seçim yapmak çok daha kolay olacaktır.

Zincir Kolye Kombinleri

Son dönemde kolyelerin üst üste takılması modadır. Peki, bunun için nasıl öneriler var? Zincir olan kolyelerinizde farklı zincir kolyeler, daha ince zincirler ile daha uzun olan kolyeler kombin ediliyor. Aynı zamanda kombin ettiğiniz kolyeleriniz için kolye uçlarının da dikkat çekici olduğu farklı kolyeler ile kombin tamamlanabilir. Zincir kolye için kolye kalınlığı, kolye uzunluğu ve rengi önemlidir. Bunları göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz.

Siz de tüm zincir kolye modellerine https://www.shopmonreve.com/kategori/zincir-kolye adresinden erişebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=