Lütfen bekleyin..



Tanrıseven Batman Lisesi için Vali Deniz’le görüştü

12 Temmuz 2017, 18:50 - Okunma: 1577

İzmir Tire Kaymakamı Batmanlı Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven Batman Lisesinin isminin iadesiyle ilgili Vali Ahmet Denizle telefonda görüştü. Batman Lisesinden mezun binlerce kişiden biri olan Dr. Hasan Tanrseıeven Vali Ahmet Denizle telefonda yaptıkları görüşmenin oldukça olumlu geçtiğini belirterek Vali Denizin konuyu inceletip önünde bir hukuki engel yoksa tekrar eski ismin verilebileceğini belirtti.

Tanrıseven daha önceki dilekçesinde örnekleri de dile getirdiğini dile getirerek bu olkuldan mezun olmuş binlerce Batmanlı adına talepte bulunduğunu belirti.   
İzmir Tire Kaymakamı Tanrıseven Batman Valisi Ahmet Deniz’in Konuyla ilgili yakın tavrı ve duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Gazetemiz aracılığıyla konuşan Tanrıseven“Batman'ın önemli bir sembolü olan Batman Lisesi'nin ismi değiştirilmişti. Mezun olduğum Batman Lisesi isminin okula geri verilmesi için Batman Valiliğine müracaat ettim. Dünde Sayın Valimizle bir telefon görüşmemiz oldu. Sayın Batman Valimizde konuya duyarlı davrandı. Kendisine yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkes Batman Lisesini bu adıyla biliyor. İsim Turgut Özal olmasına rağmen halen herkes Batman Lisesi olarak ifade ediyor. Umarım bu konu bir an önce düzeltilerek eski ismi iade edilir.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=