Lütfen bekleyin..



Aydın Gülmez’den birlik çağrısı

23 Aralık 2020, 15:30 - Okunma: 3995

3. lig 3. Grupta mücadele eden Petrolspor eski başkanı Aydın Gülmez, son haftalarda alınan sonuçlardan sonra yapılan eleştiriler nedeniyle birlik çağrısı yaptı. Petrolspor’un kent için önemli bir marka olduğunu söyleyen İş insanı Aydın Gülmez, Petrolspor’un Lige iyi başlangıç yaptığını ama son haftalarda alınan sonuçlar nedeniyle haksız eleştirilere

maruz kaldığını söyledi. 
Gün birlik günü olma günüdür diyen Gülmez, “Petrolspor, bu sezon zor bir gurupta mücadele ediyor. Başkan Abdulvahap Akbaş ve yönetimi zor bir dönemde görevi aldılar ve ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Son haftalarda alınan sonuçlardan sonra Petrolspor takımı sosyal medyada ve spor kamuoyunda haksız bir şekilde eleştiriliyor. Bu eleştirileri bırakıp, Birlik beraberlik içinde kalan maçlara herkesin motive olması gerekiyor. Unutulmasın ki; Petrolspor tüm Batmanlıların takımıdır. Şehir olarak taraftarlarımız ve tüm kurumlarımızla beraber bu takıma sahip çıkılması gerekiyor.” ifadelerini kullandı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=