Lütfen bekleyin..



15 Temmuz’u anma etkinlikleri için hazırlıklar başladı

10 Temmuz 2017, 14:34 - Okunma: 1116

Vali Ahmet Deniz’ın başkanlığında, 15 Temmuz hain kalkışma girişiminin birinci yıl dönümünü münasebetiyle “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında ilimizde düzenlenecek etkinliklerin ele alındığı bir toplantı yapıldı. Toplantıya ilgili kurumların yöneticileri katıldı. Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan Vali Deniz, “Geçen yıl 15 Temmuz tarihinde, FETÖ terör örgütü tarafından bir darbe teşebbüsü gerçekleştirilmiş ve ülkemiz işgal edilmek istenmiştir.

 Bu darbe teşebbüsünün unutturulmaması aziz şehidimizin hatıralarının canlı tutulması, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir daha böylesine bir felaketle karşılaşmaması için, 15 Temmuz’un anlam ve önemine yakışır faaliyetlerle anılması, 15 Temmuz darbe girişiminde, Aziz Milletimizin göstermiş olduğu bu güçlü iradenin, her daim hafızalarda diri tutulması fevkalade önemlidir”
ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK 
İlimizde; 15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü münasebetiyle gerçekleştirilecek etkinliklerin; İçişleri Bakanlığı’nın 07.07.2017 tarihli genelge doğrultusunda hazırlanacak İl Programı dahilinde yapılacağını belirten Vali Deniz, İl programının belirlenmesi için komisyon oluşturulması talimatını verdi. Vali Deniz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yapacağımız etkinliklerde, Türkiye Cumhuriyeti Devletine kast eden, ülkemizi parçalamaya çalışan bu hain zihniyete karşı bir duruş sergilememiz lazım. Bayrağımızın yanında yer alan herkesi etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=