Lütfen bekleyin..



Petrolspor lider’den puan almayı başardı 1-1

28 Kasım 2020, 17:34 - Okunma: 6736

MİSLİ.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta namağlup liderlik koltuğunda oturan Somaspor evinde temsilcimiz Batman Petrolspor'a takıldı. Petrolspor uzun süre önde götürdüğü karşılaşmadan 1-1 berabere ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında sahneye çıkan Petrolspor’lu Serhat, 31'inci dakikada Batman Petrolspor'u öne geçirdi:

0-1. İlk yarı Petrolsporun üstünlüğü ile sonuçlanırken Somaspor'da Oğuzhan 60'ta skoru dengeledi: 1-1. Beraberliğin ardından karşılıklı ataklarla geçen maçta Somasporun bir penaltısını kalecimiz kurtardı. Karşılaşmada 1-1 sona ererken, Petrolspor aldığı puanla moral kazandı. Bu sonuçla 24 puana yükselen Somaspor liderliğini sürdürdü, Batman Petrolspor ise 14 puanla orta sıralarda yer aldı.


, Batman Petrolspor A.Ş  Basın Sözcüsü  Av.Orhan GÜZEL maç sonrasındaki açıklamasında “Deplasmanda grup liderinden alınan 1 puana sevindik;zira oyuna iyi başlayıp golü de bulduk,fakat skoru koruyamadık,eksiklerimize rağmen oynanan futboldan memnunuz.Hocamıza ve futbolcularımıza yönetim olarak güvenimiz tamdır.Önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar alacağımıza şüphemiz yoktur.Hedefimiz çarşamba günü,Karşıyakaspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp 3 maçlık galibiyet hasretimize son vermek.Ayrıca covid-19 test sonucu pozitif çıkan oyuncumuz da izole edilmiş vaziyette tedavisi devam etmekte olup sağlık durumu iyidir.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=