Lütfen bekleyin..



Nesilden Nesile Süren Kalite

17 Kasım 2020, 18:36 - Okunma: 18246

1972 Yılından bu yana iki nesildir varlığını sürdüren Edip Saat İstanbul'da üç mağazası ve www.edipsaat.com web sitesi ile hizmet vermektedir. Ürünlerinin ve verdiği hizmetin kalitesi her zaman en üst düzeyde olan firma, müşterilerinin takdirini kazanmıştır.

1972 Yılından bu yana iki nesildir varlığını sürdüren Edip Saat İstanbul'da üç mağazası ve www.edipsaat.com  web sitesi ile hizmet vermektedir. Ürünlerinin ve verdiği hizmetin kalitesi her zaman en üst düzeyde olan firma, müşterilerinin takdirini kazanmıştır.

Geniş Ürün Seçenekleri

Dünyanın en önde gelen markalarının üretmiş olduğu saatler orijinal ve stoklu olarak mağazalarda ve web sitesinde satışa sunulmuştur. Kadın ve erkek kol saatlerinin yanında cep saatleri, masa saatleri, duvar saatleri, swatch saat çeşitleri ve çakmak gibi aksesuarlar da firmanın sattığı ürünler arasındadır. Edip Saat, tüm saat markalarının anlaşmalı ve yetkili satıcısıdır.

Satış Avantajları

Satılan ürünlerin tamamının orijinal olması nedeniyle 2 yıllık bir garanti kapsamında satış yapılır. Satışlarda dört aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılabilir. 5-12 aya arası taksitlendirmelerde düşük bir vade farkı uygulanır. Satılan ürünlerin 14 gün içinde iadesi ve değişimi mümkündür. Online satışla satın alınan ürünlerin değişim işlemleri mağazalardan da yapılabilir.

Teknik Servis Hizmeti

Kol saati, masa saati, duvar saati gibi ürünlerin arızalanması durumunda Edip Saat'in teknik servisinden yardım alınabilir. Bunun için öncelikle telefonla servisin aranıp fikir alınması gerekir. Eğer onarım imkanı varsa kargo ile ürün teknik servise gönderilebilir. Serviste yapılacak incelemeden sonra bir fiyat teklifi verilir. Fiyat konusunda anlaşıldıktan sonra tamirat yapılır ve müşterinin adresine kargo ile gönderim yapılır.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=