Lütfen bekleyin..



Uçar 6. bölge toplantısındaydı

06 Temmuz 2017, 18:06 - Okunma: 1273

Akparti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar kentteki yoğun çalışmalarının yanında önceki günde Bölge toplantısına katıldı. Elazığ ilinde yapılan 6. bölge il başkanları genişletilmiş il Başkanları toplantısına katılan Başkan Uçar çalışmalarla ilgili Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’a bilgi verdi. Toplantıya Akparti Genel Başkan yardımcısı ve teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Başkanlık yaptı.

 Harput Mahallesinde yer alan Harput Kalesi, ve Buzluk Mağarasına gezen Ataş’a, il başkanlarının yanı sıra AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut da eşlik etti. Ataş, gezi sonrasından açıklamalarda bulundu.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde devam eden adalet yürüyüşü hakkında açıklamalarda bulunan Ataş, "Bu yürüyüş ile yapılmak istenen ülkemizin en hassas noktalarını tahrik ederek acaba oradan nemalanabilir miyizdir. Bu yürüyüşe Türkiye'nin muhtelif taraflarından grupları katarak 15 Temmuzda milletin sokaklara indiği gibi bende bütün kesimleri sokaklara indirip bir kargaşa meydana getirebilir miyim kahramanlığını yapmaya soyundular. Kendilerine ne kadar terör örgütü temsilcisi veya terör örgütüne destek veren kişiler, şahsiyetler varsa onlar gelip destek vermeye çalıştı" dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=