Lütfen bekleyin..



Petrolspor'da Ekrem Konaç Dönemi

06 Temmuz 2017, 12:39 - Okunma: 2761

3.5 Yıl görev yapan Başkan Aydın Gülmezl’i Petrolspor idresi, kulüp yönetimini yeni Başkan Ekrem Konaç ve ekibine devretti. Mado Cafe’de yapılan tanışma ve devir konusuyla ilgili bilgilendirme toplantısında Eski Başkan Gülmez’in yanı sıra Petrolspor Yeni Başkanı Konaç ve Kulübin hissedarlarından Avukat İrfan Yurttaş ve gazeteciler yer aldı.

Devir teslim toplantısında söz alan Gülmez, “ Bir ay önce yapılacaklar konusunda zaten bilgilendirme yapmıştık. Dün itibariyle son noktayı koyduk. Kulübü yeni yönetime aktifiyle pasifiyle bedelsiz olarak devretmiş bulunmaktayız. Spora ve Petrolspor’a desteklerinden dolayı Başta Sayın Valimiz Ahmet Deniz ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Ekrem Konaç kardeşimize başarılar dilerim. Hayırlı olsun. Kulübe destek vermeye devam edeceğiz. 3.5 yıldır elimizden geleni yapmaya çalıştık.Şunu belirtmek isterim ki, fedekarlıktan kaçınmadık. Ben bir Petrolsporlu olarak  Ekrem Beyi kutlar başarılar dilerim” dedi.  
Ardından devralınan Kulübün yeni Başkanı Ekrem Konaç da, “ Bilindiği üzere T.P.A.O adım adım özelleşiyor ve TPİC’e devrediliyor. Başkan Aydın Gülmez olmasaydı Petrolspor Kulübü kapanacaktı. Kendisi bir kapı açmıştır. 3 buçuk yıl kulübü sırtladı.Aramızda kesinlikle kulüple alakalı pazarlık sözkonusu olmadı. Çünkü biz kardeş ve dostuz ve Petrolsporluyuz. Hatta bu uğurda sağlığını bile yitirdi. Ancak büyük hizmetleri oldu. Kendisi halen onursal başkanımızdır ve tecrübelerinden istifade etmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. Daha sonra da kulüp hissedarı ve aynı zamanda Avukat olan İrfan Yurttaş, Petrolsporun çocukluğunun takımı ve gözbebeği olduğunu ifade ederek konuşmaya başladı. Bir haftalık görüşmeden sonra belli bir noktaya gelindiğini hatırlatan Yurttaş, konuşmasının devamında ise, “ Yeni yönetim olarak kararlı ve küçük adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Sayın Gülmez, Petrolspor ve Batmana hizmet etmiştir. Transferlerde geç kalınmış olabilir ama daha zamanımız var ve kısa sürede yapacağımız iç ve dış transferlerle çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.  
Ayrıca yeni yönetim, transferleri kısa zamanda bitireceklerini ve yapılan toplantının sadece tanışma ve devirle ilgili bilgilendirme olduğunu ama gerek yönetim kurulu ve basına detaylı bilgiler için bir toplantı daha yapacaklarını ifade ettiler. Ayrıca yeni Başkan Konaç, hizmetlerinden dolayı Gülmez’e, üzerinde Gülmezin ve Petrolspor 11’inin yer aldığı bir saat hediye etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=