Lütfen bekleyin..



Olimpik Havuz yoğun ilgi görüyor

05 Temmuz 2017, 07:38 - Okunma: 1895

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Olimpik Yüzme Havuzu halk günlerinde yoğun ilgi görüyor. Salı ve Cumartesi günleri saat 14.00 ile 18.00 saatleri arasında bayanlara hizmet veren Olimpik Yüzme Havuzu, Çarşamba, Perşembe ve Cuma Günleri saat 14.00 ile 18.00 arasında ve Pazar gününe özel saat 12.00 ile 18.00 saatlerinde erkeklere hizmet veriyor.

Pazartesi günü ise genel bakım ve temizliği için havuz 24 saat kapalı tutuluyor. Yine Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ise bay ve bayanlar ayrı seanslarda olmak üzere sabah 09.00 ile 12.00 saatleri arasında 7-14 yaş arasındaki çocuklara yüzme eğitimi veriliyor.  Batman’ın en ucuz ve hijyenik havuzu konumunda olan Olimpik Yüzme havuzu tecrübeli personellerle hizmet veriyor. Vatandaşlardan tam puan alan havuza olan ilgi her geçen gün artıyor. Ayrıca bay ve bayan günlerinde 14 yaş altı çocuklar güvenlik açısından havuza veya bölgesine alınmıyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=