Lütfen bekleyin..



Kayık ailesinin mutlu günü

05 Temmuz 2017, 07:37 - Okunma: 2557

Batman ve bölgenin yakından tanıdığı genç iş adamı Petrolcü İbrahim Kayık, görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Hayatını kentin ileri gelenlerinden olan Dursun Kılıçaslan'ın biricik kızı Sevgi Kılıçaslan'la birleştiren genç petrolcü İbrahim Kayık'ın düğününe binlerce davetli katılım sağladı. Kına ve düğünde davetlilerle tek tek ilgilenen damadın babası Halil Kayık'ın misafirperverliği gözden kaçmadı.

 Düğün öncesi okutulan Mevlidi Şerif'in ardından davetlilere kavurma, güveç, içli pilav, tatlı, kavun, karpuz, sıcak ve soğuk içecekler ikram edildi. Kayık ailesine ve yakınlarına yakışır bir düğün yaptıkları için mutlu olduklarını belirten damadın babası Halil Kayık; "Oğlumun düğününde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Amacımız tüm davetlilerimizle özel olarak ilgilenmektir. Onun için elimizden geleni yaptık. Allah herkesten razı olsun. Darısı tüm bekar çocuklarımızın başına" diye konuştu. 
OZAN BEHÇET COŞTURDU...
Düğünde Batman'ın tanınmış sanatçılarından Ozan Behçet söylediği birbirinden güzel Kürtçe ve Türkçe şarkılarla davetlileri coşturdu. Davetliler geç saatlere kadar halay çektiler. Özellikle damadın yakın arkadaşlarının ilgisi görülmeye değerdi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Behcet destan
2640 gün önce
Slm öncelikle batman demokrat habere tsk ederim batmanımizin çok deyerli habercilerinden Osman seyrek kardeşime tsk ederim tüm emek verenlere ayrı ayrı tsk ederim iyiki varsınız her zaman yanımızda görmek mutlu ve acı günlerimiz siz batman demokrat ailesine tsk ederim
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=