Lütfen bekleyin..



Akbaş; “Rehavete kapılmayacağız”

07 Ekim 2020, 16:19 - Okunma: 14294

Petrolspor kulüp Başkanı ve il genel meclisi başkanı Abdulvahap Akbaş Ligde ilk 3 haftada galibiyet alan ve liderlik koltuğunda bulunan takıma tüm Batman halkından destek istedi. Ligde uzun yıllardır ilk 3 haftayı üst üste galibiyet ve liderlikle kapatan Petrolspor A.Ş ve spor kamuoyunda büyük sevinç yaşanıyor.

“GELİN PETROLSPOR’A DESTEK OLALIM”
Kırmızı-Beyazlı ekibimizin Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Petrolspor olarak rehavete kapılmadan yollarına emin adımlarla devam edeceklerini söyledi. Akbaş, gazetemize yaptığı açıklamada “ İlk 3 haftada aldığımız galibiyet serisine bu haftada devam etmek istiyoruz.  >Takımın performansından ve mücadelesinden memnunum. Ligin ilk 3 haftasını galibiyetle kapatmak çok önemli. Ligde şu anda zirvedeyiz. Haklı sevincimizi yaşayacağız ama rehavete kapılıp şımarmayacağız. Her maça final gibi bakıyoruz. Bu maç artık geride kaldık, Golcükspor maçına odaklandık.Batman halkı ve taraftarlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor.Sayın Valimize sunduğu destekler için de ayrıca kulübümüz,taraftarlarımız ve Batman halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz. Kulübümüz adına uzun uğraşlar sonucu aktif kıldığımız SMS kampanyamıza cefakar halkımız ve taraftarlarımızdan destek vermeye devam etmelerini talep ediyoruz.PETROL yazıp  2272'ye yollayarak şanlı mazisi başarılarla dolu köklü kulübe 10 TL destek çık.Şehir senin takım senin...!!!

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=