Lütfen bekleyin..



Özkul ‘Hasta memnuniyeti önemli’

03 Temmuz 2017, 17:44 - Okunma: 1933

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Sedat Özkul, Batman Bölge Devlet Hastanesini ziyaret ederek, verilen sağlık hizmeti ile ilgili incelemelerde bulundu. Tıbbı Hizmet Başkanı Uz.Dr.Osman Sünger ile birlikte hastaneyi gezen Genel Sekreter Özkul’a Hastane Yöneticisi Dr. İdris Yıldırım tarafından bilgi verildi.

HASTALARLA YAKINDAN İLGİLENDİ
Sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması, hasta ve çalışan beklentilerinin karşılanması, Hastanelerin beklentilere cevap verebilecek düzeye gelebilmesi için Genel Sekreterlik olarak tüm desteğin verileceğini söyleyen Özkul, Hastanedeki incelemelerinin yanı sıra hastanede tedavi gören hastalarla da yakından ilgilendi. Sağlıkta hasta memnuniyetine vurgu yapan Özkul şöyle devam etti; “Sağlık tesislerimizden hizmet alan vatandaşların memnuniyeti bizler için önem taşımaktadır. Tüm çabamız; Sağlık Bakanlığının belirlediği hizmet kalitesini yakalamaya yönelik olacaktır ”dedi. Sağlık çalışanlarını da ziyaret eden Özkul, personellerle bir sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=