Lütfen bekleyin..



Uçar’dan Yeni Savcıya Ziyaret

03 Temmuz 2017, 17:41 - Okunma: 2396

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar son tayinlerle Sason'a atanarak görevine başlayan Cumhuriyet Savcısı Emre Öksüz’ü ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.Samimi bir havada geçen ziyarette Başkan Uçar, “Adaletin tesisi için fedakarca çalışan savcı ve hakimlerin büyük yükleri omuzladığını ifade etti.

Uçar, “Gönül ister ki şehrimizde hiçbir olumsuzluk yaşanmasın, hiç sıkıntı olmasın, her şey huzur içerisinde ilerlesin. İlçemizin huzura ermesi için adaleti tesis etmek, hakkı sahibine vermek ve haksızlığa mani olmak için özveriyle çalışan çok değerli savcı ve hakimlerimizin tecrübeleri ve gayretleriyle bu sıkıntıları mümkün olduğunca bertaraf edeceklerdir” dedi.


SASON’DA HUSÜMETLİ AİLELER BARIŞTIRILDI
Sason'da Ayrı Ayrı Ailelere mensup gençlerin tartışmalarından dolayı Aile Büyüklerinin karşı karşıya gelmemesi ve aralarında husumet başlamaması için Sason İlçe Kanaat Önderleri ve İlçe siyasetçileri aile büyükleri ile düzenlenen toplantıda barıştırıldılar. Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar barışı kabul eden, aracı olan ve katılan herkesten Allah razı olsun dedi. Başkan Uçar “Rabbim bizi hep birlikte huzurlu günler de buluştursun inşallah." dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=