Lütfen bekleyin..



Batman’da Hint Keneviri, Tarihi Sikke ve Sigara Ele Geçirildi

03 Temmuz 2017, 17:34 - Okunma: 1524

Batman’da yakalanan bir kişi üzerinde tarihi 92 adet gümüş, 8 adet altın görünümünde sikke ve 21 adet taş ele geçirildi. Yapılan ayrı bir operasyonda ise 130 kök hint keneviri ve 8 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yakalanan bir kişi üzerinde tarihi 92 adet gümüş, 8 adet altın görünümünde sikke ve 21 adet taş ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, “Görevlilerimizce araması bulunan bir şahsı otel odasından teslim almaya gidildiğinde, şahsın yapılan üst aramasında 92 adet farklı boyutlarda gümüş sikke, 8 adet farklı boyutlarda altın görünümünde sikke ve 21 adet üzerinde işlemeleri bulunan farklı boyutlarda taşlar ele geçirilmiştir.” denildi.
Açıklamada, konu ile ilgili gözaltına alınan bir şüphelinin, tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.
HİNT KENEVİRİ VE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Batman'da 130 kök Hint keneviri bitkisi ile yaklaşık 8 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Batman'da 4 evde yapılan aramalarda 130 kök Hint keneviri bitkisi ile durdurulan 3 araçta yapılan aramalarda 51 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, ilde bulunan 4 ev ve müştemilatında yapılan aramalarda 130 kök Hint keneviri bitkisi ile 6 gram esrar ele geçirildiği, olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüphelinin, tamamlanan işleminin ardından adli makamlara sevk edildiği ifade edildi.
7 BİN 790 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Durumundan şüphelenilerek durdurulan 3 farklı araçta yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 51 bin TL olan toplam 7 bin 790 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği, olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı kaydedildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=