Lütfen bekleyin..



Fiili Hizmet Süresi Masaya yatırıldı

02 Temmuz 2017, 16:02 - Okunma: 1655

Petrol İş Genel Merkezi tarafından, Fiili Hizmet Süresi Zammı uygulamasının kapsamının genişletilmesi için başlatılan çalışma doğrultusunda; çalışma gurubu tarafından Genel Merkez binasında bir toplantı ve ardından sunum yapıldı.

Toplantıya Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar, Mustafa Tekik, Sendika İş Güvenliği Uzmanı Ceyhun Gürpınar'ın yanı sıra, çalışmayı yürüten akademik grupta katıldı. Toplantıda, çalışma kapsamında hazırlanan teknik raporlar ve hukuki raporların birbiri ile uyumu gözden geçirildi, MKE Kurumu'ndan emekli olan üyelerle gerçekleştirilen sağlık anketi neticelerinin sonuca yansımaları değerlendirildi.
Yapılan toplantıdan sonra, Fiili Hizmet Süresi Zammı uygulamasını da içine alan tüm farazi çalışma uygulamalarının tarihsel gelişimi, çalışmanın gelmiş olduğu aşama ve bundan sonra yapılacaklarla ilgili olarak, Başkanlar Kurulu üyelerine bir sunum yapıldı. Genel Merkez Yöneticileri ve Şube Başkanlarının konuyla ilgili görüşleri alındı, sorulan sorular yanıtlandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=