Lütfen bekleyin..



Petrolspor sezona galibiyetle başladı

20 Eylül 2020, 18:13 - Okunma: 2067

petrolspor sezona Erbasapor deplasmanında elde ettiği1-2 liök galibiyetle başladı.Sezonun açılış maçında deplasmanda karşılaştığımız Tokat Erbaaspor'u 10.Dakika'da Emre Aydın ve 90.Dakika da oyuna sonradan giren bücür Burak Özsoy'un golüyle 2-1 mağlup etmeyi başardık..

 10. dakikada Emre Aydın'la öne geçen Petrolapor rakibinin attığı beraberlik golüne rağmen 90. dakikada Burakın golüyle sahadan 1-2 galibiyetle ayrıldı. 

  

Korona tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan karşılaşmada deplasmanda Erbaaspor ile karşılaşan temsilcimiz Petrolspor 10. dakikada Emre Aydın ile bulduğu golle 1-0 öne geçti.  Golden sonra da etkili oyununu sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, bulduğu atakları golle bulaştırmayınca, 36. dakikada kalesinde golü gördü. Bu dakika Erbaaspor'da Oğuzhan topu ağlarla buluşturdu. İlk devrede başka gol olmazken devre 1-1 sona erdi. İkinci devreye temkinli başlayan Petrolspor, rakip Erbaaspor karşısında kontratakla gol bulmaya çalıştı. Maçın ilerleyen dakikalarında rakibe üstünlük kuran kırmızı-beyazlı ekip, gol son vuruşlarda kaleciyi geçemedi. Petrolspor aradığı golü karşılaşmanın uzatma dakikalarında sonradan oyuna giren Burak Özsoy ile buldu. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da sonucu oldu. Lige 3 puan ile başlayan Petrolspor ligin ikinci haftasında cumartesi günü kendi sahasında Isparta 32 spor'u konuk edecek.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=