Lütfen bekleyin..



Eren, Play-Off Maçlarında

28 Mart 2017, 05:44 - Okunma: 2906

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, 1. Amatör liginde Play-Off’a kalan 4 takımın müsabakalarını izleyerek destek verdi. Takımlara 16 Mayıs Şehir Stadyumunu tahsis eden Eren, toplumun her kesiminden büyük ilgi görmeye başladı. İl genelindeki tüm müsabakaları kaçırmayan ve zamanının çoğunu amatör branşlara ayıran İl Müdürü Halil Eren, kısa zamanda gönüllerde taht kurmayı başardı. Sporu ve sporcuyu seven Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kendisine gösterilen yoğun ilgi ve alakaya laik olmak için daha çok çalışacağını ve projelerle, sporun her alanda gelişmesi için çalışacağını söyledi.

 Oynanan ilk karşılaşmayı Güneşspor lider Teiaş Gençlikspor’u 3-2 kazanırken, ikinci karşılaşmayı ise Tüpraşspor normal süresi 1-1 biten karşılaşmayı penaltılar sonucunda 5-3 kazandı. Güneşspor ve Tüpraşspor Batman amatör şampiyonluğu için final maçı yapacak. Amatör Lig Play-Off maçlarını Eren’in yanı sıra ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Futbol İl Temsilcisi Abdülkadir Kardeş, kulüp başkanları ve sporseverler izledi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=