Lütfen bekleyin..



İl Spor Merkezleri'nin açılışı Vali Deniz tarafından yapıldı

02 Temmuz 2017, 15:48 - Okunma: 1449

Her yıl geleneksel olarak 29 Haziran'da açılışı yapılan İl Spor Merkezleri açılışı, bu yıl Vali Ahmet Deniz tarafından gerçekleştirildi. 16 Mayıs Şehir Stadyumunda yapılan açılışa Vali Deniz'in yanı sıra, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, antrenör ve sporcular katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşama yapan Vali Deniz, “Spor yaşamın bir parçası, ne yaparsak yapalım eğer hayatımızda spor yoksa bir şeyler eksik demektir. Spor yapan çocuklarımız, gençlerimiz ruhen, bedenen daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve vatanına milletine bağlı bireyler olurlar. “Türkiye’nin birçok yerinde bulunmayan tesislerin ilimizde olduğunu, birçok spor tesislerimizin tamamlandığı, ayrıca 15 bin kişilik UEFA standartlarında inşa edilen stadyum, Olimpik kapalı yüzme havuzu, atletizm pisti gibi yatırımlar ise tamamlama aşamasına geldiğini belirten Vali Deniz, bizim gayemiz çabamız, geleceğimiz olan siz gençlerimizin spor alanında ulusal ve uluslararası müsabakalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeniz için gerekli olan en iyi imkanları sağlamaktır” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=