Lütfen bekleyin..



Petrol-İş Sendikası Eğitim ve Sosyal Tesisi Açılışı Yapıldı

29 Haziran 2017, 21:45 - Okunma: 1956

Petrol-İş'in Burhaniye-Üsküdar'da bulunan Eğitim ve Sosyal Tesisi'nin açılışı 29 Haziran Perşembe günü, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ve Merkez Yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.Açılışa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreter Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreter Turgut Düşova, Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreteri Mustafa Mesut Tekik, Türk-İş'e bağlı Sendikaların Şube Başkanları, işyeri temsilcileri, üyeler ve genel merkez çalışanları katıldı.

Burhaniye-Üsküdar'da bulunan Eğitim ve Sosyal Tesisi'n açılış töreni, Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar'ın konuşmasıyla başladı. Genel Başkanımızın ardından Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler kürsüye çıktı. Kaymakam Güler,  konuşmasında tesisimizin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesme merasimine geçildi. Kurdeleyi Kaymakamımız Mustafa Güler, Merkez Yöneticilerimiz ve Şube Başkanlarımız hep birlikte kesti.
Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar eşliğinde tesis gezildi. Ardından tesisimizin terasında üyelerimize ve katılımcılara yemek verildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=