Lütfen bekleyin..



200 Kişi Gençlikte Eğitim Görecek

29 Haziran 2017, 21:28 - Okunma: 1496

DİKA ve BATSO’nun birlikte yürüttüğü ‘Bilinçli ve sağlıklı gençlik ile güzel bir geleceğe’ adlı AB projesinin en büyük destekçisi olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Olimpik Yüzme havuzunda 150, aşçı yardımcılığı kursunda 25 ve Kuaförlük kursunada 25 kişi olmak üzere toplamda 200 kişi 6 ay boyunca eğitim görecek. Projeye ciddi anlamda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tüm alanlarda faaliyetlerini genişletmesi ise dikkat çekti. 150 KİŞİ OLİMPİK HAVUZDA YÜZME ÖĞRENECEKProje kapsamında Olimpik yüzme havuzunda 150 genç yüzme öğrenecek. ‘Bilinçli ve sağlıklı gençlik ile güzel bir geleceğe’ adlı AB projesinin faaliyetlerinden biri olan Yüzme eğitimleri tecrübeli antrenörler eşliğinde başladı. Olimpik yüzme havuzunda eğitimine başlanan yüzme kursunun 4 ay süreceği ve 150 kişinin faydalanacağı belirtildi. Projeye her türlü konuda destek verdiklerini belirten İl Müdürlüğü yetkilileri, amaçlarının tüm gençliğe ve çocuklara sahip çıkmak olduğunu ifade etti. 25 KİŞİLİK AŞÇILIK KURSU BAŞLADIGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde 25 kursiyer DİKA ve BATSO projesi kapsamında aşçı yardımcılığı eğitimlerini almaya başladı. 6 ay sürecek olan ‘Aşçı Yardımcılığı’ kursuna katılım sağlayan kursiyerlerin, il genelinde yemek sektöründe hizmet veren işyerlerinde istihdam edilmeleri hedefleniyor. Ayrıca proje kapsamında aşçılık kursuna giden kursiyerlere günlük 25 TL ücret alacağı da belirtildi. BAYANLAR GÜZELLİK UZMANI OLACAKDİKA ve BATSO’nun birlikte yürüttüğü ‘Bilinçli ve sağlıklı gençlik ile güzel bir geleceğe’ adlı AB projesinin en büyük destekçisi olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde 6 ay sürecek ve 25 kişinin katılım sağladığı ‘Kuaförlük Kursu’ başladı. Günlük 25 TL alacak olan kursiyerler, bu tür projelerin yaygınlaştırılmasını istedi.

DİKA ve BATSO’nun birlikte yürüttüğü ‘Bilinçli ve sağlıklı gençlik ile güzel bir geleceğe’ adlı AB projesinin en büyük destekçisi olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Olimpik Yüzme havuzunda 150, aşçı yardımcılığı kursunda 25 ve Kuaförlük kursunada 25 kişi olmak üzere toplamda 200 kişi 6 ay boyunca eğitim görecek. Projeye ciddi anlamda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tüm alanlarda faaliyetlerini genişletmesi ise dikkat çekti. 
150 KİŞİ OLİMPİK HAVUZDA YÜZME ÖĞRENECEK
Proje kapsamında Olimpik yüzme havuzunda 150 genç yüzme öğrenecek. ‘Bilinçli ve sağlıklı gençlik ile güzel bir geleceğe’ adlı AB projesinin faaliyetlerinden biri olan Yüzme eğitimleri tecrübeli antrenörler eşliğinde başladı. Olimpik yüzme havuzunda eğitimine başlanan yüzme kursunun 4 ay süreceği ve 150 kişinin faydalanacağı belirtildi. Projeye her türlü konuda destek verdiklerini belirten İl Müdürlüğü yetkilileri, amaçlarının tüm gençliğe ve çocuklara sahip çıkmak olduğunu ifade etti.  
25 KİŞİLİK AŞÇILIK KURSU BAŞLADI
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde 25 kursiyer DİKA ve BATSO projesi kapsamında aşçı yardımcılığı eğitimlerini almaya başladı. 6 ay sürecek olan ‘Aşçı Yardımcılığı’ kursuna katılım sağlayan kursiyerlerin, il genelinde yemek sektöründe hizmet veren işyerlerinde istihdam edilmeleri hedefleniyor. Ayrıca proje kapsamında aşçılık kursuna giden kursiyerlere günlük 25 TL ücret alacağı da belirtildi. 
BAYANLAR GÜZELLİK UZMANI OLACAK
DİKA ve BATSO’nun birlikte yürüttüğü ‘Bilinçli ve sağlıklı gençlik ile güzel bir geleceğe’ adlı AB projesinin en büyük destekçisi olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde 6 ay sürecek ve 25 kişinin katılım sağladığı ‘Kuaförlük Kursu’ başladı. Günlük 25 TL alacak olan kursiyerler, bu tür projelerin yaygınlaştırılmasını istedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=