Lütfen bekleyin..



Işık dolgusu Gerektiren Durumlar

26 Ağustos 2020, 12:00 - Okunma: 27936

Bayanlar tarafından sıkça uygulanan ışık dolgusu gerektiren durumlar birbirinden farklıdır.

Bayanlar tarafından sıkça uygulanan ışık dolgusu gerektiren durumlar birbirinden farklıdır. Göz çevresinde zaman içerisinde oluşan kırışıklıklar ve torbalanmalar göz kapağı operasyonlarını kaçınılmaz kılmaktadır. Göz kapaklarının gevşeyerek esnemesi beraberinde açığa çıkan bu sorun göz çevresinde hoş olmayan bir sarkıklığa sebep olmaktadır. Yaşlanmanın getirdiği sorunlar arasında büyük yer kaplayan göz kapağı sarkmaları gerekli estetik operasyonlar sayesinde kısa sürede giderilmektedir.

He insanda sarkmalar görülse de yapısı gereği kadınlar erkeklerden çok daha önce bu problemlerle karşılaşmaktadır. Kadınların göz kapağı yapısı daha ince ve hassas bir yapıya sahiptir. Erkeklerinki ise daha dirençli ve kalındır. Kadınlar estetik cerrahi konusunda çok daha fazla müdahale görmektedir. Denildiği gibi normalden daha hassas ir cilde sahip olan bayanlar bu sebeple daha fazla yıpranır. Yüzünde sarkma ve şişmeler çok daha fala yaşanır. Daha ince bir cilde sahip olduğundan bayanlar bu tür işlemleri sıklıkla tercih etmektedir. Kadınlar özellikle duygusallıklarının getirdiği hassaslıkla daha sık ağladıklarından gözleri deformasyona uğrar.

Işık dolgusu fiyatları arasında göz altındaki çizgilenmeler ilk sıralarda yer almaktadır. Alt göz kapağı çevresinde oluşan halkalar ve torbalar hoş olmayan bir görüntü yaratmaktadır. En sık karşılaşılan göz estetiği problemi de budur. Yaşlanmayla beraber kemik erimesi sonucu oluşan problemlerden biri de elmacık kemiklerinin küçülerek erimesidir. Elmacık kemiklerinde yaşanan küçülmeler ve derinin incelmesiyle beraber bu bölge sorun teşkil etmektedir. Alt ve üst göz kapaklarında genel olarak bozulmalar meydana geldiğinde estetik ameliyatın yapılması gerekli hale gelir. Göz kapakları zaman içerinde hayatta yaşanılan bazı sıkıntılar ve zorlu zamanlarla beraber deforme olmaktadır.

Göz kapağı bölgesinde oluşan problemler doğuştan ve genetik faktörlerden kaynaklanabilir. Bu gibi sorunlara küçük yaşta müdahale edilmelidir. Düzensiz bir yaşam sonucu stres, kaygı ve duygusallığın da sebep olduğu göz kapağı sarkmaları ve şişkinlikleri cerrahi müdahale gerektirir. Işık dolgusu  gerektiren durumlar arasında ilk sırada göz altı bölgesindeki oluk oluşumu yer almaktadır. Ayrıca doğuştan gelen etkenler, dış sebepler ve duygusal problemler de bu sorunu tetiklediğinden estetik müdahaleyi gerekli kılmaktadır. Kaynak : http://esteport.com/goz-kapagi-estetigi.html

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=