Lütfen bekleyin..



Sallanan Oyuncaklar Da Çeşitlilik

26 Ağustos 2020, 11:56 - Okunma: 21640

Özellikle 2-6 yaş aralığındaki çocukların gözdesi niteliği taşımakta olan sallanan oyuncaklar son zamanlarda yoğun ilgi odağı haline gelmiştir.

Özellikle 2-6 yaş aralığındaki çocukların gözdesi niteliği taşımakta olan sallanan oyuncaklar son zamanlarda yoğun ilgi odağı haline gelmiştir. Alt kısmında bulunan iki adet yay şeklindeki ayak yardımı ile sallanma olanağı sunabilmekte olan bu oyuncak çeşitleri birçok farklı figürde karşımıza çıkmaktadır. Şimdilerde tüm oyuncak firmaları tarafından üretimi gerçekleştirilerek satışa sunulmakta olan sallanan oyuncaklar çoğunlukla at modeli olarak üretilmektedir. Daha çok erkek çocuklar tarafından tercih edilmekte olan at figürü yanında sallanan koltuk veya motosiklet gibi türleri de bulunmaktadır. Kız çocukları için ise genellikle sallana beşik oyuncakları bu kategoride yer almaktadır.

Sallanan Oyuncakların Fiyatları

Birçok oyuncak firması tarafından piyasaya sunulmakta olan sallanan oyuncaklar üretim aşamasında kullanılmakta olan malzeme kalitesi, ürünün modeli gibi hususlar dikkate alınarak fiyatlandırılmaktadır. Çoğunlukla uygun fiyatlarla satılmakta olan bu oyuncak çeşitleri markalarına göre de fiyat değişkenliklerine uğrayabilmektedir. Ahşap malzeme kullanılarak üretilmekte olan bu oyuncak modeller ortalama fiyatlar arasında değişkenlik göstermektedir. Bu oyuncak modellerine ve fiyatlarına https://www.bebemango.com/sallanan-oyuncaklar-k-95.html sitesinden ulaşabilirsiniz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=