Lütfen bekleyin..



Ramazan Bayramı İlimizde Coşkuyla Kutlandı

26 Haziran 2017, 14:14 - Okunma: 1337

Batman Valiliğinin ev sahipliğinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuaye salonunda düzenlenen Ramazan Bayramı coşkuyla kutlandı. ‘Halkla Bayramlaşma Töreni’ne; Vali Ahmet Deniz, Milletvekili Ataullah Hamidi, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Vali Yardımcıları, Batman Eski Milletvekilleri, kamu kurum yöneticileri, askeri erkân, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma töreninde halkla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Deniz, çocuklarla bir süre sohbet ederek onlarla fotoğraf çektirdi.

Halkla bayramlaşan Vali Deniz, bayramların, birlik ve beraberliğin pekiştirdiğini belirterek, bayramların yardımlaşma duygusunun ve kültürel değerlerimizin en iyi şekilde yaşandığı güzel günler olduğunu ifade etti.
 
GÖREVİ BAŞINDAKİ POLİS VE ASKERLERİN BAYRAMINI KUTLANDI
 
Vali Deniz Halkla bayramlaşma programının ardından Bahçelievler Şehit Yıldız Işılakça Polis Merkezi’ni ve Kozluk İlçesine bağlı Bekirhan Beldesi Jandarma Karakolunu ziyaret ederek, polis ve askerlerle bayramlaştı.
 
Vali Deniz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz ve İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ile birlikte bayram programı kapsamında Bahçelievler Şehit Yıldız Işılakça Polis Merkezi’ni ziyaret ederek, polis merkezinde görev yapan polis memurlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
 
 VALİ DENİZ’DEN ANLAMLI BAYRAM ZİYARETİ
 
Vali Deniz ve beraberindekiler daha sonra bölücü terör örgütü mensupları tarafından Kozluk-Bekirhan Jandarma Karakolu önünde yol kontrol- arama noktasına düzenlenen bombalı araç saldırısı sonucu şehit olan uzman çavuşlarımızın mesai arkadaşlarını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
 
Karakol bahçesinde Vatani görevini yapan asker ve Güvenlik Korucuları tarafından karşılanan Vali Deniz, asker ve güvenlik kurucularıyla bayramlaştı , kendileri ile bir süre sohbet ederek, teröre karşı mücadelenin kararlılıkla devam edileceğini ifade etti.
 
ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI
 
Vali Ahmet Deniz, Ramazan bayramında şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Vali Deniz’e şehit aileleri ziyareti sırasında, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Ümit Çiçek ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Demir eşlik etti.
 
1995 yılında Siirt'e bağlı Kurtalan ilçesinde terör örgütü tarafından şehit edilen Güvenlik Korucusu Hifzullah Cangir ve 2015 yılında Şırnak’ta operasyon sırasında şehit olan Uzman Jandarma Cemil Turan’ın ailelerini ziyaret eden Vali Deniz, şehit yakınlarıyla bayramlaşarak, ailelerle sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=