Lütfen bekleyin..



Vali Ahmet Deniz’ın Ramazan Bayramı Mesajı

24 Haziran 2017, 16:51 - Okunma: 1417

Batman Valisi Ahmet Deniz Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Deniz Mesajında "Sevgili Batmanlı hemşerilerim, çalışma arkadaşlarım, Bayramları, gerçek anlamıyla “bayram” yapan, bu günlerde yaşadığımız manevi duygulardır. Bayramlar, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma, adalet duygularımızın harekete geçmesi için en güzel vesilelerdir. Bu özel günler, küslerin barışması, dargınlıkların bitmesi için en güzel fırsatları sunar. Batmanlı hemşerilerimizin bu duygularla, bayram günlerini en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum.

Umutsuzluğa kapılmadan sorunlarımızın el birliğiyle üstesinden geleceğimize olan inancımızı pekiştiği şu günlerde aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve yardımlaşmayı devam ettirdiğimiz sürece bütün engelleri aşarak daha güzel yarınlara ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.
 
Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık âlemi için birlik, beraberlik ve kardeşlik ile hoşgörü ve barış duygularının daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.
 
Bayram sevincini felakete ve acıya dönüştürmemek için, uykusuz yolculuktan ve hızdan kaçınarak trafik kurallarına azami düzeyde riayet edelim.
 
İlimizde görevli mülki, askeri ve adli erkân ile tüm daire amir ve memurlarının, sivil toplum kuruluş mensuplarının, basın camiasının ve değerli Batmanlı vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=