Lütfen bekleyin..



Masai dinlemeyen müdür

28 Mart 2017, 05:35 - Okunma: 1709

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, hafta içindeki yoğun programına hafta sonunu da ekleyerek, spor için tüm mesailerini kaldırıp yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonu Kadınlar 3. Liginde mücadele eden temsilcimiz Karşıyakaspor, İşitme Engelliler futbol maçını, 19 Mayıs Gençlikspor takımının alt yapı antrenmanını, Petrolspor – Çanakkale Dardanelspor 3. Lig müsabakasını, Bedensel Engelliler Basketbol maçını, 1. Amatör liginde Play-Off’e kalan 4 takımın müsabakalarını, TPAO’da 12 dev adamın antremanını ve Gençlik Merkezindeki bir dizi programa katılarak adeta zamanla yarıştı.

Tüm spor branşlarının kendileri için büyük önem arz ettiğini belirten İl Müdürü Halil Eren; “Hafta sonu yoğun bir program geçirdik. Bizim için mesai veya zaman olayı yoktur. Tüm müsabakaları fırsat buldukça takip ediyorum. Sadece resmi ligteki müsabakalar değil, tüm spor dallarının antrenmanını da izleyeceğiz. Batman’da çok ciddi bir genç nüfusu var. Bizde gençlerimizin tüm spor branşlarında başarılı ve faydalı işler yapmaları için kurum olarak her zaman onların yanındayız. Batman gençliği sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle gündeme gelecektir. Bizde gençlerimizin her zaman hizmetindeyiz” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=