Lütfen bekleyin..



Gençlik İl Spor Merkezlerini açıyor

18 Ağustos 2020, 12:46 - Okunma: 2734

Batman'da pandemi sürecinden dolayı açılamayan il spor merkezleri tekrar açılıyor. Bu yıl yüzlerce kişinin yararlanmasının hedeflendiği il spor merkezlerinde yüzme dâhil, tüm branşlarda kayıtlar alınmaya başlandı. Yaşamında spor olmayan insanın hayatında bir şeylerin eksik olduğunu belirten

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, spor yapan çocukların, gençlerin ruhen, bedenen daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve vatanına milletine bağlı bireyler olduklarını kaydetti. 
SPOR MERKEZİ TEKRAR AÇILIYOR
Kentteki spor yatırımlarının sürdüğünü belirten Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Türkiye'nin birçok yerinde bulunmayan tesisler ilimizde var. Birçok spor tesisimiz tamamlanarak hizmete açıldı. Yeni tesislerimiz hızla devam ediyor. Çabamız, gençlerimize spor alanında ulusal ve uluslararası müsabakalarda ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri için gerekli olan en iyi imkânları sağlamaktır. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Pandemi sürecinde sporcularımızla istediğimiz gibi bir araya gelemedik.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=