Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Kozluk Mevlid ve İftar Programına Katıldı

23 Haziran 2017, 10:00 - Okunma: 1222

Vali Ahmet Deniz, Kozluk İlçesinde Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Konuk Evinde Kozluk Kaymakamlığı tarafından Şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın ve Şehit Uzman Jandarma Çavuşlarımız Soner Fazlıoğlu ve Ali Gülnar için düzenlenen Mevlid-i Şerif ve iftar programına katıldı..

Kozluk Kaymakamlığınca, şehit öğretmen Yalçın'ın adının verildiği konukevi bahçesinde düzenlenen programa, Vali Ahmet Deniz, Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Kamu kurum yöneticileri, şehit öğretmen Yalçın'ın babası ile yakınları, ilçedeki şehit yakınları ve gaziler katıldı.
 
İftar öncesi Şehit öğretmenimiz ve şehit uzman jandarma çavuşlarımız için mevlid-i şerif okutuldu.
 
Vali Deniz iftar öncesi masaları gezerek şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti. İftar programına katılan Şehit Öğretmeniz Şenay Aybüke Yalçının babası Sadık yalçın, amcası Fatih Yalçın ve dayısı Osman Gümüşçü ile yakından ilgilenen Vali Deniz, şehitlerimiz için Allah’tan rahmet diledi.

Bölücü Terör Örgütü tarafından 9 Haziran'da öğretmenimiz ve iki uzman çavuşumuzu şehit edilğini anımsatan Vali Deniz, "30 yıldır bu bölgede kan ve gözyaşından başka bir şey vermeyen bu hainler, o gün hain yüzlerini bir kez daha gösterdi. Sadece öğrencilerine öğretmenlik yapmak, onlara güzel şeyler öğretmekten başka bir amacı olmayan gencecik öğretmenimize kıydılar. Güvenliği sağlayan 2 uzman çavuşumuzu şehit ettiler

Bunların ipini elinde tutanlar  Çanakkale de bu milleti dize getiremediler. Şimdi bu piyonları kullanarak dize getirmeye çalışıyorlar. Asla ve asla bunlar bu milleti dize getiremeyecekler. Bu coğrafyada bir tek terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.
 
Artık terör örgütü kendine yandaş bulamıyor, halkı kandıramıyor,  gençleri devşiremiyor, ancak haince, kalleşçe bu tür saldırılara tevessül ediyor. Bu coğrafyadan bu virüsü atacağız. Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla bin yıldır bu coğrafyada kardeşçe yaşıyoruz, yaşamaya devam edeceğiz.
 
Ben bir kez daha buradan Şehit olan öğretmenimiz ve uzman jandarma çavuşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabır diliyorum" diye konuştu.
 
İftar programının ardından Vali Deniz, Şehit Şenay Aybüke Yalçın Konukevi’ni gezerek incelemelerde bulundu

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=