Lütfen bekleyin..



Tezdiğ’den Bayram mesajı

23 Haziran 2017, 09:52 - Okunma: 1295

Türk Kızılayı Yönetim kurulu üyesi Sabahattin Tezdiğ, Ramazan bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.Tezdiğ, mesajında, bayramların dostluk, barış, beraberlik ve yardımlaşma duygularının pekiştiği müstesna günler olduğunu vurguladı.

Tezdiğ, yayımladığı mesajında, Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken ülkemizde sevgi, kardeşlik, huzur, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek şunları söyledi;

“Bayramlar toplumsal birliğimizi sağlayan değerlerin hatırlandığı, kırgınlık ve küskünlüklerin unutulup gönüllerin birbirine yaklaştığı, sevgi ve saygının yaşandığı, dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir. Yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı bu özel günü; yoksul, yaşlı, kimsesiz ve yetimlerle birlikte geçirmenin bayram sevincimizi daha da artıracağına inanıyorum. Ve yine bayramlar dargınlıkların unutulduğu, insanların birbirleriyle kucaklaştığı özel günlerdir. Barışı ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek, dünya o kadar güzelleşecektir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu Bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Ümmetin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, sevgi, hoşgörü ve barışın hakim olmasına vesile olması dileğiyle Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=