Lütfen bekleyin..



Yaşam Hastanesi Çalışanlarını İftar’da Ağırladı

21 Haziran 2017, 18:31 - Okunma: 3169

Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Hastane çalışanları, aileleri, eş-çocuk ve personellerine yönelik iftar yemeği verdi. Ramazan Ayının bereket ayı olduğunu hatırlatan Mehmet Dinç, Ramazan Bayramını ve Kadir gecesini kutlayıp tebriklerini iletti.


Word-Mar teras katında verilen iftar etkinliğine çalışanlardan yanı sıra, Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, Hastanenin İnsan Kaynakları Müdürü Seda Ağar, Word-Mar AVM Müdürü Erhan Dinç ve Hastane Müdürü Burhan Dinç katılım sağladılar. 
Büyük ilgi gören İftar programına hastane çalışanları, doktorlar ve basın mensupları katıldı. 350 davetlinin katıldığı Programda Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, düzenlenen iftar yemeğine katılan tüm davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. Verilen iftar Programda konuşan Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde asıl amaçlarının kaynaşma, birlik ve beraberlik olduğunu söyledi. İftar yemeklerinin her yıl düzenli yaptıklarını dile getiren Dinç, Batman halkına özveriyle hizmet veren hastane çalışanlarına ve doktorlara minnettar olduklarını, halka daha iyi hizmet verebilmek için yeniliklere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Batmanlı
2656 gün önce
Yaşam hastanesi genel olarak hep güzel işlere imza atıyor tebrikler başarılarınızın devamını dilerim
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=